lördag 31 oktober 2009

En vecka fylld av besök

Denna vecka har vi haft besök av familjen Berg från Öland. Malin, Mathias och lilla Elliot kom i tisdags och åkte hem igår. Måste säga att det var lite tomt efter att de åkt, det har varit riktigt mysigt att ha dem här. Det har blivit en hel del fikande och barnen har lekt för fullt. Medan jag och Malin satt hemma med en kopp te så hann killarna gå på Råsunda i onsdags kväll. Mathias hjärta klappar i vardagliga fall för KFF men denna dag var ägnad AIK och jag tror han hade en trevlig kväll trots det gulsvarta temat.. :-)

Goa Elliot busar med Molly

Tre lintottar; Siri, Elliot och Molly

Malin, Mathias och Elliots besök följdes upp av ett kusinbesök, närmare bestämt Siri, Diana och Henrik. De kom i själva verket upp redan i tordags men har bott hos Ramona och Christopher. I fredags så hämtade jag Molly redan kl halv tolv på dagis och kunde därför spendera snudd på en hel dag med lilla Siri med familj. Det var drygt en och en halv månad sen vi såg Siri och då kunde varken Molly eller Siri gå några längre sträckor men nu var det verkligen fart på dem!! De känns helt plötsligt så stora nu när de går omkring som om de aldrig har gjort annat!


Söta Siri

Siri Bus och Molly Mus

Fullt ös är det numera när kusinerna drar igång!

Molly myser med moster Diana innan det är läggdags

Idag har vi varit på kalas i Trångsund och firat Christopher som fyller år nästa vecka. Det var fullt hus och mycket god mat. Christopher fick morgondagen till ära lite AIK-prylar. För er som inte hänger med i sportens värld så spelas århundradets (nåja.. åtminstonde decenniets) match i Göteborg i morgon. Tobbe, Alex och Christopher kommer uppleva bataljen på plats medan jag, Lisa och eventuellt Ramona får nöja oss med att titta på matchen på TV. Det lär sannerligen bli en nagelbitande tillställning, men vi håller alla tummar vi har på att det går vägen! :-)


Siri och Molly på kalas

En kalasfin (!) Molly

Ramona och Christopher hade fixat god mat i form av pajer och sallader

Molly och moster Diana

Dagens ungdomar är...

..numera strängt upptagna!Kursiv

Siri och Molly

Efter en stund tröttnade Siri på att bli fotograferad

Grattis Christopher!

Just det! I helgen firas ju Halloween och vi fick faktiskt påhälsning av några barn. Vilken tur att jag handlade 1 kilo (!) godis igår! De såg iochförsig rätt harmlösa ut.. men ändå! :-)

1 kommentar:

Rebecca sa...

Får gratulera till GULDET, det måste kännas bra och kul för Tobbe som var på plats! Gud vad söt Molly är när hon är kalasfin, verkar vara en riktig pajas! Hoppas allt är bra! Kramar