onsdag 21 oktober 2009

En liten sjukling

Så har dagen med stort D kommit: Vab-dagen! Tobbe hann knappt in och vända på jobbet förrän dagis ringde och sa att det var en liten sjukling som behövde komma hem. Nåja, han hann jobba en och en halv dag iallafall, lagom mycket för att hinna hälsas tillbaka av sina kollegor! :-)

Molly har åkt på en förkylning och har därför varit lite hängig de senaste dagarna. Jag misstänker att det inte är den sista förkylningen hon kommer få heller.. Dagis är en fantastisk uppfunning men också en smitthärd utan dess like! Tobbe har iallafall varit hemma med Molly idag och planerar att vara hemma även i morgon så att hon hinner bli ordentligt frisk innan hon går tillbaka.

Det blir inget långt inlägg idag, ville bara ge en statusrapport på lilla Molly musen! :-) Här nedan kommer lite bilder på sjuklingen! (Ser iof inte så sjuk ut kanske...)

En nybadad tjej..

...som gillar att spexa!

En rolig sysselsättning numera är att stoppa i och ta ur saker från tvättmaskinen.

Molly dansar till Teletubbies!

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Stackars lilla Molly som är sjuk, men skönt att hon verkar vara ganska pigg ändå. Typiskt att behöva vabba med en gång, men så är det verkligen med dagis, en riktig smitthärd!

Jag bli 1-7 lärare när jag väl är färdig, med inriktning på no, matte och idrott. Är inte heller helt säker på om jag vill vara lärare, men det kanske funkar ett par år. Känns skönt att få ett studieuppehåll till så att jag inte behöver komma ut riktigt än, arbetsmarknaden är ju inte den bästa nu heller. Vad för lärare är du?

Krya på Molly! Kram

Alex sa...

Haha, älskar andra bilden. Nytt spexansikte som jag inte sett förut = )

Rebecca sa...

Hej! Tyvärr så har Micke ont i sitt knä så han kommer inte att stå i morgon. Typiskt när den tvsänds och allt! Men förhoppningsvis är det inget allvarligt, så vi får hoppas att det inte sätter några käppar i hjulet när han ska förhandla nytt kontrakt.

Den blå ikeabaljan hade vi med, den funkar väl hur bra som helst ändå, där kan de ju knappast drunka iallafall.

Du kommer nog att hitta ett jobb som passar dig Sandra, kul att du har ett jobb nu som är långt ifrån läraryrket.

Ha en mysig helg! Kramar