torsdag 14 oktober 2010

Ombytta roller

Ikväll är ju Sandra iväg och kollar på hockey och jag får se den på TV istället. Och det är klart att tjejerna ska passa på, det kanske bara blir en säsong bland "elefanterna". ;)

Annars är det lugnt. Det går bra på jobben och vi mår bra. Molly har visserligen lite hosta kvar men den avtar.
Apropå Molly så inträffade det en rätt jobbig incident imorse. Jag låg och snoozade lite mysigt i sängen medan tjejerna käkade frukost. Sen hör jag hur Molly blir skitförbannad över någonting och det eskalerar, det eskalerar och det ESKALERAR så att tårarna sprutar och det liknar Poltergeist i köket! Till slut känner jag att jag måste ingripa förstås och försöker lugna ner henne inne i vårt sovrum men tio min senare (eller bara någon minut men det känns som en hel evighet) så är hon fortfarande helt otröstlig och vägrar lugna ner sig. Inte förrän Sandra kommer in igen och tar upp henne så börjar hon så sakteliga att lugna ner sig. Ni som sett henne få dessa vansinnesutbrott eller gråtattacker kan tänka er det men öka det med gånger tio...

Vad var det som då utlöste detta? Jo, Molly råkade tappa ut ett par müsli på golvet som Sandra självklart slängde i soporna men som hon prompt ville käka...! Snacka om lågt blodsocker och taskigt morgonhumör... Vi är fortfarande helt för förbryllade över hennes temprament och undrar från vilken sida av släkten det kommer från. Jag vet att jag inte är den mest muntra människan på morgonen men det här alltså. =D Det framgår inget i din släktforskning Bert? ;)

Men för det mesta så är hon självklart världens bästa och coolaste tjej! ;)


I helgen ser vi som sagt fram emot att få umgås med mormor och morfar! Sen blir det självklart lite fotboll för min del och ett kalas för tjejerna.

Kram på er!

Location:Vårdkassevägen,Huddinge,Sverige

6 kommentarer:

Sandra sa...

Humöret kan ABSOLUT INTE komma från mig... ;-)

Alex sa...

Jag röstar faktiskt på dig Tobbe. Du kan vara sjukt mensig när ditt blodsocker är lågt =D

Malin och Jonas sa...

Det är bra med humör, den av er (eller båda :-) som Molly brås på bör vara glad! Ingen kommer kunna sätta sig på den tjejen!! Och vem vill förresten ha ett mesigt barn? Nej, humör är bra!

/förälder-vars-barn-ej-kommit-in-i-trotsåldern-ännu

Sandra sa...

Malin och Jonas: Eller hur!? Skinn på näsan ska det vara!! :-)

Tobbe sa...

Alex: Äh, lägg ägg! Vart fan får du det ifrån!? Det är bara du som är känslig!



;)

Alex sa...

I och för sig så ska jag inte kasta sten i glashus, om det är någon som kan tappa humöret så är det trots allt jag. Fast du gör det oftare och i mindre doser! = )

BANG, BANGURA! BANG, BANGURA!