torsdag 14 oktober 2010

Girls night out

Nu sitter jag på tåget in till stan för att träffa Bea, en gammal kollega på Vattenfall. Bea är från Örnsköldsvik och liksom jag ganska sportintresserad (det var bland annat vi som drog igång innebandyn på VF), hon är dessutom ett stort MODO-fan. Därför bestämde vi redan i våras när AIK gick upp i elitserien att vi absolut måste bevittna detta möte. Och ikväll möts de för första gången denna säsongen (men definitivt inte sista) och vi kommer därför bänka oss på Hovet kl 19 ikväll. Vi får hoppas på en bra match!

Sent ikväll kommer också mamma och pappa upp till Sthlm. De kommer bo hos Ramona och Christopher men vi hoppas kunna träffa de så mycket vi kan. Förutom att Molly har skypat med mormor och morfar så har de inte setts sedan slutet på augusti. Molly har dock ett otroligt bra minne för detaljer och pratar väldigt ofta om när "morfar cyklade med bordet" eller när "morfar målade Molly på näsan". Båda de här sakerna inträffade i våras/somras men hon nämner väldigt ofta detta när man pratar om just morfar. Lite roligt!

Förresten, Anton Abele i riksdagen!? Undrar vad han kommer åstadkomma...

3 kommentarer:

Malin sa...

Jag gråter faktiskt lite inombords för att den TÖNTEN har tagit en riksdagsplats!!! Heeeeelt sjukt! Vilken pajas, det här är nästan samma skandalnivå som SD:s intåg...

Ha så kul ikväll! :-)

Alex sa...

Anton Abele i riksdagen! Yes! Han kommer att se till att folk har det, ja, bra ska ni nog se!

Haha, har ni inte varit inne på hans hemsida? Ett axplock: "Det finns knappast något som skapar mer lust än att lära sig saker. Alla vill utvecklas om man får en vettig chans att lära sig det som man har nytta av från en kompetent människa på ett kompetent sätt"

Killen har ju potential, han ordbajsar på ett sätt som får det att låta att han vill åstadkomma något. Men han har ljusår tills han kan ordbajsa på sann elitpolitiksnivå.

Malin sa...

Han är så komplett retarded att t.om. Kungen framstår som bildad i jämförelse!