lördag 27 februari 2010

Helg igen

Idag har vi haft en riktig slappardag. Tobbe och Alex åkte till Skytteholm för att se AIK spela träningsmatch samtidigt som jag och Molly begav oss hem till Lisa och Norah. Det är betydligt mildare här hemma nu så jag och Molly tog en promenad hem till Lisa och Norah (utan vagn eller pulka). Det tog ett tag då Molly hittade ganska mycket spännande att kika på längs vägen men det var väldigt skönt att komma ut lite. Det har ju inte varit så mycket av den varan den senaste tiden då det varit så himla kallt och framförallt så mycket snö att det har varit svårt för Molly att gå.

Väl hemma hos Lisa och Norah så blev det både fika och middag samtidigt som Molly och Norah roade sig på egen hand. I morgon ska Ramona och Christopher vara barnvakt. Jag och Tobbe ska in till stan för att shoppa kläder och kände att Molly nog har det bättre i Trångsund än släpandes runt i en massa affärer. Det ska dessutom bli roligt att gå på stan, vilket känns evigheter sedan. Sen är det ju självklart roligt att få lite egentid. 

I morgon blir Molly 1,5 år. Det ryktas om att det bjuds på våfflor hemma hos Ramona och Christopher, känns som ett bra firande av den lilla fröken. 

 
Molly för ett år sedan, 6 månader gammal.

På onsdag är det dags för 18 månaderskontroll och vaccination. Det var länge sedan vi var på bvc, när Molly var liten var man där stup i kvarten men nu blir det alltmer sällan.

Nu ska vi kolla på sista delfinalen i schlagern (och längdskidåkningen). Tobbe som är ett fan av att titta 50-50 (halvbild) föreslog att vi skulle kolla på schalgern och skidorna samtidigt så det blir nog så. Tobbe har dessutom kvar en hel del chips och dip från gårdagens hockeysemifinal mellan USA och Finland som minst sagt blev ett antiklimax. Som det finske expertkommentatorn själv uttryckte det efter första perioden (då stod det 6-0 till USA!!); "Vi har förstört för alla tittare där hemma och för alla här på arenan". Chris Härenstam kontrade med att han hört om en finsk supporter som strax innan match kommit över en biljett för ynka 7000 kr och som var överlycklig! Stackars, stackars..


Lite bilder från dagen hemma hos Lisa och Norah.

Soffan är som tidigare nämnt otroligt rolig att leka i. 

 
 Efter ett tag brukar som sedvanligt ytterplaggen komma fram.

 
 Lisas vantar och Alex mössa höll tjejerna sysselsatta en bra stund.


Jaga varandra runt köksön är en annan favorit! :-)

1 kommentar:

Malin sa...

Vilka gull- och busungar! :-)