söndag 23 november 2008

Kusinträff och glögg i ett vitt Stockholm

I torsdags kväll kom Diana, Henrik och Siri upp till Stockholm på besök. De huserade hos moster Ramona så jag och Diana missade möjligheten att mötas i vardagsrumssoffan för amning under småtimmarna. Istället kom de hem till mig och Molly på fredagen. Vi tillbringade större delen av dagen i Skärholmens Centrum och både Diana och Henrik gick därifrån ett par klädesplagg rikare. På kvällen åkte vi alla hem till Ramona och Christopher för att äta lite gott. Där väntade också en överraskning till kusinerna i form av likadana fina vintermössor (en gåva från moster Ramona och Christopher).

På lördagen vaknade vi av att grannbarnen åkte pulka utanför sovrumsfönstret i ett vitt Stockholm och vad passade då bättre än att bjuda in till glögg och saffranskaka. Medan jag satte igång och bakade passade de andra på att ta en promenad i vintervädret. På eftermiddagen anslöt sedan Alexandra, Christopher och Lea samt Madde för att avnjuta glöggen. En riktigt trevlig lördag kort och gott.


Kusinerna i sin nya vinterskrud. Siri uttrycker dock ett
visst missnöje med att tvingas på en mössa inomhus..


Moster Ramona och Siri


Bäst att klä sig varmt i snön


Vinterpromenad


Siri var inte den enda bebis som var på besök under helgen.
Även Lea med familj hälsade på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man får la igen tacka så mycket för härligt sällskap och smaskiga sötsaker. Den där saffranskakan alltså, den var god den! :)

Anonym sa...

Tack för en mycket trevlig helg allihopa!

(Lägg märke till hur väl Siris outfit matchar vårt vardagsrum. Som om jag hade valt ut den själv...)