måndag 13 december 2010

Exorcism

Ni som följer bloggen vet att Molly var sjuk under större delen av förra veckan. Trots att febern försvann under mitten av veckan så lämnade den kvar ett sjuhelsikes humör som förmodligen hade sitt klimax igår. En heldag på tekniska museet resulterade i en övertrött liten tjej som helt sonika kollapsade i sängen när vi kom hem. Klockan var blott halv fem men vi insåg att det var ett döfött uppdrag att försöka hålla henne vaken.

Ett antal timmar senare, närmare bestämt kl sju i morse vakande hon. Lite sömn verkar ha gjort sitt för idag har hon varit på betydligt bättre humör. Vi hoppas nu innerligt att demonen är utdriven..

Ett av tekniska museets dragplåster var en replica av Batmobile.

Med på museet var även familjen Strigén/Jonsson och Nathalie och Matilda.

I ett av museets rum fanns möjlighet till både legobyggande och 4D-byggande. Det är oklart vem som tyckte det var roligast.. barnen eller papporna.. ;-)

Det fanns bland annat möjlighet att provköra ett flygplan, något som Molly gillade!

Den här bilden är tagen i lördags när vi hade vår stora klappjakt. Säg vilken butik i Skärholmen/Kungens kurva som vi inte gick in i? Men effektiva var vi, nu är de flesta klapparna inhandlade. Molly hittade iallafall sin favoritbutik. "Jag älskar det" sa hon om både ett och annat halsband i hopp om att kanske få med sig något hem.. :-)

Idag har vi haft luciafirande på dagis och så har jag varit på två intervjuer hos Manpower. Mitt konsultuppdrag hos Stockholmsmässan går ut i december och jag är därför på jakt efter nytt jobb. En intervju handlade om ett jobb där jag isåfall skulle bli direktrekryterad av kunden, den andra intervjun handlade mer om att de bara skulle få träffa mig så att de kan ha mig i åtanke för andra inkommande uppdrag. Jag håller tummarna för att det löser sig här framöver. På något lustigt sätt brukar det göra det förr eller senare. :-)

Inga kommentarer: