fredag 10 september 2010

On the run


Japp, mer såna här bilder kommer det bli framöver. Varför? Jo, för att vi kommer att föra den här bloggen ett steg framåt!

Bilden ni ser är inte allför vacker någonstans men den är spontan och det är precis det vi siktar på framöver! Som ni kunde läsa i tidigare inlägget ("Gaaahhh") så har jag ordnat så att vi kan lägga upp inlägg från mobilen och kvalitén på bilderna kommer därför att variera rätt kraftigt men bloggen kommer självklart att hålla samma höga kvalité. ;)
Det blir lätt att bloggandet blir lite lidande när vardagen kommer igång ordentligt och det här är ett ypperligt sätt att råda bot på det, att öka antalet läsare och reklamintäkter (I wish...) genom att ge er mer från Hedbergarnas liv där ute, mitt i språnget. Vår inspirationskälla är Malin och Jonas blogg som för ett tag sedan började med detta tilltag och idén har växt sedan dess.
Alla inlägg kommer naturligtvis inte bli från mobilen utan det här kompletterar bara våra traditionella inlägg som vi gör från soffan och som sagt, tar bloggen ett steg framåt!

På återläsande, i en inte alltför lång framtid hoppas vi!

1 kommentar:

Malin sa...

Vi känner oss hedrade!! Mobilbloggning is the S***!!!!

Kramar från Texas :-)