söndag 29 november 2009

Färger

Idag är det första advent och därför har helgen till stor del präglats av fönsterputsning (sker väl ungefär en gång per år) och ljusstakeuppsättning. Det blir alltid lika trevligt tycker jag att få dekorera hemmet i rött och vitt. Gråa november/december blir genast mycket trevligare när det dekoreras med ljusstakar och ljusslingor.

Molly hittade både det ena och andra i jullådan

Tomten valde vi att placera i Mollys rum tillsammans med en liten bordsgran som min morfar hade en gång i tiden

På schemat igår stod julklappsinhandling. Efter ett besök på en leksaksbutik och Skärholmen C kunde vi iallafall bocka av några klappar på listan. I Skärholmen stötte vi förresten på Zandra och Alma som vi sen tog en fika med. Vi passade också på att besöka en fotoautomat då både mitt och Tobbes körkort måste förnyas i januari. Vi var först lite osäkra på om det finns fotoautomater nuförtiden (!) men vi hittade faktiskt en i Skärholmen C. Den var dock betydligt modernare än vi mindes. Nuförtiden fungerar det tillochmed att betala med VISA!


Alma och Molly i Skärholmen C

Idag har vi varit hemma hos Nathalie, Rikard och Matilda på barnklädesparty. Som vanligt blir man så överväldigad av de fina kläderna och praktiska prylarna att man handlar alldeles för mycket. Men trots att man blev några kronor fattigare så var det trevligt och dessutom hade Nathalie bakat cheescake och lussekatter som var ruskigt goda!

Nu ska vi kolla på film! Vi hörs en annan dag!


I veckan har vi varit kattvakt åt Kurre då Alex, Lisa och Norah är i England. Det har bitvis varit fullt ös. Här Casper och Kurre. Men vem är egentligen vem?

Rosa ska det va'!


Sekunder efter att detta kort tagits trillar Molly ner från stolen och jag blir utnämnd till "Mother of the year" av Tobbe..

5 kommentarer:

Nathalie sa...

Det var en superfin bild på Molly iallafall, innan fallet! ;-)

Rebecca sa...

Hihi "mother of the year" inte dåligt! Haha, hon är för söt Molly! Micke är nog "father of the year" han lät Lova leka och klättra uppe på skötbordet och det slutade med tårar! Kram

Alex sa...

Du får trösta dig med att hon såg superlycklig ut innan fallet i alla fall... = )
Tycker för övrigt att hon ser väldigt mycket ut som dig på det fotot. Har för mig att det finns ett barnfoto på dig där du ser väldigt likartad ut! Kurre hälsar tack för sin spavecka.

Malin sa...

Mathilda fick en liten gran på sin IKEA-byrå också! We're connected, TT!! :-)

Nathalie sa...

Ja det var verkligen skönt att ha er så nära som vi hade! Det var guld när dagarna verkade gå i snigelfart! Att man kunde känna sig lite spontan "kom om en timme!"
:-D
Saknar det nu faktiskt, att man ändå måste planera lite nu med bussar och så, inte bara packa ihop allt och gå 50 meter till er dörr! :-)