torsdag 5 november 2009

Flashback

Idag har varit en rejäl flashback tillbaka till föräldraledigheten. Mollys dagis har planeringsdagar torsdag och fredag denna vecka vilket innebär att jag har varit ledig idag och att Tobbe kommer vara hemma imorgon. Sedan länge stod en heldag med Nathalie och Matilda på schemat. Som på den gamla goda tiden så startade vi dagen i Skärholmens Centrum . Vi hade redan innan bestämt oss för att besöka leklandet som finns i centrum och det visade sig vara ett bra beslut. Det fanns många nya och spännande leksaker att leka med och de stora ytorna var perfekta nu när både Molly och Matilda går/springer runt för fullt!

Molly hittade snabbt en ny leksak att sysselsätta sig med

Matilda och Nathalie

Lilla söta Matilda

Busfrö

Bollen var en favorit hos båda tjejerna

Telefon någon?

Tjejerna är än så länge lite för små för att hoppa hopprep. Men att bita på dem fungerar lika bra!

En goo och glad Molly

Molly rockar loss (!)

Matilda och Molly

Traktorn var en annan omtyckt leksak

Efter leken var det dags för lunch

När lunchen var uppäten och diverse ärenden var avklarade gjorde vi ett gästspel på öppna förskolan. Det var jätteroligt att träffa alla barn och föräldrar igen och allt var sig verkligen likt. Det kändes såklart lite märkligt att vara tillbaka efter en tids jobb/dagis, nästan som att vara tillbaka i förädraledigheten igen. Men imorgon lämnar jag alltså över rodret till Tobbe som har bland annat bvc-besök och bilbesikting på schemat!

Molly och Olivia på öppna förskolan

Molly och Matilda

2 kommentarer:

Nathalie sa...

Oh vilka härliga bilder!
Ja vi hade verkligen jätte kul! Matilda somnade kl 20.30 (min mamma var här och DÅ kan man inte sova!) och sov till kl 6 imorse! Har inte varit inne en enda gång!! :-D

Sandra sa...

Nathalie:
Det låter som om en dag fylld av aktiviteter gjorde susen för nattsömnen! Det kommer säkert bli ordning och reda på nätterna när hon börjar på dagis, för där är det verkligen aktivitet hela dagen lång! ;-)