måndag 7 december 2009

"Flat Line är sjukvårdsuttryck när...

...hjärtat stannar och EKG visar en rak linje"...

Helgen som varit kan ha varit den segaste på väldigt länge. Den började dock bra, för i fredags var det nämligen julbord med jobbet (Anovo, inte Manpower) på Söder och det var kanonkul ända fram till kl 01 ungefär. Då fick min kollega och vän Sibbe för sig att vi skulle ta en Tequila och en Flatline, jag tänkte väl att en kunde väl inte skada...
Ska inte börja snacka som värsta fjortisen om hur det gick sen men jag mådde inte så bra dagen efter iaf och jag har en blåsa på tungan pga den sista shoten. Var säng-/soffliggandes i stort sett hela lördagen, även när Alex, Lisa & Norah kom på besök. Tack Sandra för att du inte bara gav mig sovmorgon utan tog hand om allt hela dagen... Trots att man fortfarande är 20+ (jo, i några månader till iaf ;) ) så klarar man konstigt nog inte av alkoholen som förr. =P Annars var det en trevlig afton i fredags med god mat och gott sällskap. =)

"Systrarna grus"...

Tjejerna vara glada trots att deras pappor
fick som vanligt tio rätt på tipset...

Söndagen fortsatte i samma stil (säng-/soffliggande) ungefär då vi märkte att Molly inte alls var sig själv. Vi märkte det redan i lördags då hon var lite mer gnällig än vanligt och trött (sov bl.a. ca tre timmar runt lunch!) och under söndagen var det en extremt trött tjej. Jag gick upp vid ca kl 08.30 och gav henne lite gröt, vi satte oss i soffan för att kolla på lite barnprogram och "softa", tio minuter senare så somnade hon... Hon vaknade till efter en halvtimme och var väldigt hängig, hon hade dock ingen feber men hon var väldigt klängig (som är mysigt iofs men man tycker ju synd om henne samtidigt =/) och seg. Under gårdagen så sov hon mer än hon var vaken så vi gick inte ens utanför dörren på hela dagen. Eller jo, Sandra gick nog ut för att slänga lite sopor tror jag...?

Söndag morgon kl 09.13, inte en så
vanlig syn vid den tiden på dygnet...

När man är sjuk är det riktigt mysigt i
mammas famn

På eftermiddagen ville hon bada och vi tänkte
att hon kanske skulle bli lite piggare men icke =(

Idag måndag så vabbar jag med Molly för att hon ska få vila ut ordentligt. Sandra är iväg på julkonferens med Vattenfall och kommer inte hem förrän imorgon. Molly mår lite bättre och jag bara kände att jag var tvungen att komma ut idag efter två dagar inomhus och eftersom att Molly kände sig lite piggare imorse så drog vi till Kvantum och veckohandlade. Det gick bra men hon somnade runt halv tio i bilen hem och sover fortfarande (kl 12.10). Jag hoppas att hon mår ännu bättre när hon vaknar för det är så otroligt segt att behöva vara inne fler timmar än nödvändigt med tanke på helgen som varit, särskilt när inte Sandra kommer hem ikväll och avlöser heller.
Ikväll kommer iofs Alex över med sin PS3:a och det ska bli riktigt skönt att få lira lite FIFA och "grabba" oss. ;)

Hoppas det inte uppfattades som ett väldigt negativt inlägg, känner själv att det inte blev überpostitivt men så är det ibland. Hoppas ni alla mår bra och en stor kram till er!

5 kommentarer:

Cameron sa...

"Flat Line är sjukvårdsuttryck när...
...hjärtat stannar och EKG visar en rak linje"...

:D

Lilla knyttet då... Du alltså :P

Hoppas hon mår bättre nu, det andra knyttet.

AlexandLisa sa...

Knytet stavas med ett T säger Tobias Besserwissergranne, cirkus 640 meter bort!

Grabbkvällen var för övrigt synnerligen trevlig. Efter fyra raka förluster blev det seger i sju av de åtta sista.

Bland annat 5-0 i sista! Tack Tobbe, arbetsveckan blir så mycket lättare nu ;-)

Cameron sa...

Knytet ja men inte knyttet, det är en helt annat sak :)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Vem_ska_tr%C3%B6sta_knyttet%3F

Alex sa...

Ha! I stand corrected! Let us toast your non-idocy =)

Malin sa...

Snacka om ägd Alex! :-D