onsdag 25 mars 2009

Picasso - Släng dig i väggen!

Igår var Molly på öppna förskolan och målade sin första teckning någonsin. Jag tycker den blev ganska fin! :-) Igår var det en grupp med lite äldre barn (ca 8 månader till 1,5 år) därav fanns det lite mer möjlighet till skapande verksamhet. Så Molly drog på sig ett förkläde och började måla med fingerfärg. Som tur var gick färgen både att tvätta bort och att äta... :-)

I helgen som var hade jag och Lisa som bekant barnledigt på lördagkvällen. Vi var i globen och såg Ulf Lundell. Bra konsert som vanligt. Och efter att Uffe annonserade att han även ska göra en sommarturné i sommar så har jag och Lisa redan bokat in nästa barnfria kväll!

På söndagen var vi ute i Svartbäcken hos Tobbes kusin Dennis på barnkalas. Colin 5 år stod i centrum och var fullt upptagen hela eftermiddagen med sina nya presenter. Mest intressant var en bilbana som Colins mormor hade köpt. Av oss fick han en Transformers som vållade mycket huvudbry. Trots att den är från fem år så krävdes ett antal vuxna för att förvandla den häftiga gubben till en bil. Förmodligen kommer den nu alltså att förbli en bil för all framtid...


Colin med sin nya bilbana. Syster Casey fick även hon en present - ett par fjärilsvingar.


Molly tyckte det var spännade att titta på all aktivitet på golvet.


Trots bruksanvisning var det inte helt enkelt att skapa en bil av Colins transformer. Här gör Dennis ett försök.

Inga kommentarer: