måndag 9 mars 2009

Dop, brunch och hembakade pizzor

Nu är det måndag igen och helgen har gått alldeles för fort. Som vanligt. Helgen inleddes med att jag i fredags hade en kväll ute med Lisa och hennes kompisar. Vi var ute och åt libanesiskt och tittade på "Män som hatar kvinnor" på bio. Riktigt trevlig kväll som jag hoppas vi gör om snart.

På lördagen var det så dags för dop. Allas blickar riktades mot Novalie, Teds och Ninas nya söta familjetillskott. Novalie döptes i Täby kyrkby och efter dopet samlades vi alla och åt god mat och fika. Då vi redan befann oss ute i Täby så passade vi på att besöka Alexandra, Christopher och Lea på lördagskvällen. Där bjöds det på inte mindre än två olika sorters hembakade pizzor och hembakade bullar. Gott gott. Efter att melodifestivalen var slut och barnen hade somnat satt vi uppe och småpratade framåt småtimmarna. Mycket trevligt att kunna ha lite kvalitetstid bara vi vuxna! ;-)

På söndag var det tid för ett kärt återbesök; farfar, farmor Mari och faster Linn kom på besök. Efter att först ha betraktat gästerna på avstånd uppskattade Molly framförallt faster Linn som busade med henne i soffan. Efter "brunchen" begav vi oss till vårt sista babysim för den här gången. Vi kommer nog inte ta en fortsättningskurs omedelbart utan vi avvaktar nog till hösten, däremellan får vi försöka gå och bada på egen hand. Helgen avslutades med att Alex, Lisa och Norah följde med hem på middag. Vi har varit kattvakt åt Kurre i helgen så vi passade på att bjuda på lite mat i samband med att Kurre lämnade pensionatet Hedberg/Petersson. Här nedan kommer lite bilder från helgen!

Familjen Axelsson/Sköld


Prinsessan


Storebror Ville och Novalie


Novalies nära och kära; faster, farbror, syster och kusin.


Lea - också känd som Sveriges framtidshopp i simning- tränar bröstsim i Alexandras famn.

Teckenstorlek
Faster Linn var rolig att busa med


"Vad snackar du för strunt Molly? Dromedarus skulle klå igelkotten sju dagar i veckan!"

En go' och gla' tjej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket charmtroll ni har (speciellt på bilden längst ned!) :-)

Kramar!!

AlexandLisa sa...

Jag är faktiskt fast övertygad om att Dromedarus skulle kunna göra slarvsylta av igelkotten. Utan tvekan.

Prinsessan Molly såg riktigt söt ut med kronan = )