söndag 15 mars 2009

Kusin Siri gästar huvudstaden

I torsdags kom kusin Siri och Diana och Henrik upp till Stockholm. Vi hade inte träffat lilla Siri sedan i julas så det var verkligen på tiden. Det är så roligt att se hur mycket som har hänt med Siri på bara två månader. På fredagen tog vi en promenad till Skärholmens Centrum och på kvällen var vi hemma hos Ramona och käkade middag samtidigt som grabbarna var på hockey.

På lördagen hade vi besök av Natalie, en god vän till Diana. Hon hade även med sig sin sambo Magnus och 15 månader gamla dotter Ella. Det var roligt att träffa en äldre "bebis", man fick en försmak om vad som komma skall. Att rensa soffbordet från fjärrkontroller och annat småplock står högt upp på listan... ;-) På kvällen hade vi som vanligt schlagerkväll och förutom systrarna Petersson så var även Alexandra, Christopher och Lea på besök. En trevlig kväll och efter en del trixande somnade även alla tre tjejerna.. :-)

Idag har varit en riktig slappdag. Tobbe och Chribba åkte på hockey idag igen och då passade jag på att åka över till Lisa och Norah och slå ihjäl ett par timmar. Som vanligt mycket trevligt! :-)

Nu ska jag knapra i mig några sega ostbågar ifrån igår, det är då de smakar som allra bäst!


Två sammanbitna tjejer
Molly och Kusin Siri


Siri blev minst sagt väldigt förtjust i Mollys dreggelscarf


Moster Diana och Molly


Siri i en nyinköpt färgglad utstyrsel


Molly fick ett fint sandlådekit av Siri. Funkar lika bra i soffan.


Mamma tycker att kalvkött- och grönsakkspurén luktar kattmat. Molly håller med.


Hemma hos moster Ramona bjöds det på vegetariskt (vi passade på när grabbarna var ute på vift).

Lea, Siri och Molly



Molly


1 kommentar:

AlexandLisa sa...

Jag får saknadskänslor till Molly av att se dom bilderna. Fina, speciellt den svartvita när hon skrattar och den i soffan med spaden.

Kul att se Siri också!

Kram från US of A

/A