söndag 1 mars 2009

Övning ger färdighet

Veckan som gått har varit rätt så långtråkig faktiskt. Jag och Molly har varit förkylda och haft feber och det var först på fredagen som vi orkade oss ut på en promenad. Jag fick lite flashbacks till hur det var att vara hemma allra första tiden med Molly. Den period då man sov själv så fort Molly sov och då man mestadels stannade hemma för allt annat kändes komplicerat. Men nu är hon ju faktiskt inte så liten längre utan igår blev hon ett halvår (!). Kan ni tänka er!? Efter en hel del övning den senaste tiden har Molly nu lärt sig att sitta alldeles själv!! Det märks att hon tycker det är mycket roligare nu när hon får lite översikt och inte behöver ligga på magen eller ryggen.

Igår var vi barnvakt åt Norah. Alex och Lisa var ute på äventyr (som de själva får berätta mer om i sin egen blogg). Det gick hur bra som helst, Norah är ju inte direkt känd för att vara besvärlig så det kändes inte särskilt betungande att ha ansvaret för två barn :-). Jag och Tobbe är ju så vana vid att Molly behöver aktiveras så det var nog snarare så att Norah tröttnade på att barnvakterna aldrig lämnade henne ifred än tvärtom! ;-)

Idag skiner solen och vi har varit ute på en härlig promenad. Snart är det dags för näst sista babysimmet!


Norah Flora och Molly Mus


"Norah kan du inte gå upp snart så vi kan leka?"


Barnvakten


Jag kan sitta själv!




2 kommentarer:

Cameron sa...

Vad duktig Molly är som sitter helt solo. Det är 1337 som man säger på Internet :)

Anonym sa...

hrm 1337? hursomhelst är ju Molly helgrym som sitter själv! Vi har inte insett att man kan träna på sånt här, men det kanske man ska sätta igång med nu :)