lördag 31 januari 2009

5 månader

Idag är vår lilla tjej 5 månader. Det har vi firat med bio. Jag och Tobbe alltså... :-) Men Molly hade det minst lika bra här hemma där hon hade fått fint besök av moster Ramona och Christopher. Det verkade ha gått väldigt bra att vara ifrån sina päron under ett par timmar så vi kommer nog uttnyttja mosters och Christophers tjänster fler gånger. För man kan ju aldrig träna för mycket biceps... eller hur Ramona och Chribba? :-)
Bion vi såg var för övrigt The Curious Case of Benjamin Button. En riktigt bra film som vi båda varmt rekomenderar.

Annars har veckan som gått till stor del bestått av besök på bvc och träffar med föräldrargruppen. I måndags hade vi babymassage på bvc. Det var himla mysigt men efter ett tag började tålamodet på allas bebisar att tryta så efter en trekvart var det bara dockan Pelle som nöjd låg kvar på mattan.. ;-) I tisdags var det sedan dags för 5 månaders vaccination (bestående av två sprutor, en i vardera ben) men det gick bra. Nuförtiden har också torsdagen blivit en permanent promenaddag för föräldrargruppen, något som är jättetrevligt! Antingen promenerar vi runt en närliggande sjö eller så bekantar vi oss med villaområdena här i Segeltorp (beror lite på väder och vind).

Nu är det snart dags att krypa till kojs. Vill bara avsluta med ett hurra för vår lilla prinsessa på hennes 5 månaders dag! :-)

Molly med barnvakten moster Ramona


Och här med Christopher


Molly och Pappa


Molly och mamma

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Molly! Otroligt vad tiden går snabbt... Kommer ihåg när Tobbe skickade sms:et den sista sommardagen, det känns ju som igår! Fina bilder och fina brillor, TT! :-)

Anonym sa...

Tack för en trevlig kväll igår Molly, du saknade ju inte mamma och pappa ett dugg! (Men nästa gång ska vi nog inte besöka gymmet precis innan vi kommer och bär runt på dig.)

AlexandLisa sa...

Kom ihåg att ni även har barnvakter i form av oss, jag lovar att Molly inte kommer att gråta hemma hos oss = ) (eller i min famn snarare).

Vill också gå på bio... suck.

Anonym sa...

Den sparar vi till vår weekend i London senare i vår... ;)

Vi kan ta hand om Norah någon dag så att ni kommer iväg! Vore jättekul! =)