fredag 9 december 2011

Granen står så grön och grann i stugan

Efter att ha blivit inspirerade av Malin och Jonas så åkte vi idag och köpte en gran. När Molly sedan kom hem från dagis så gick vi loss på allt pynt och slutresultatet blev väldigt bra. Molly tyckte dessutom det var riktigt roligt att hjälpa till med dekoreringen så det blev sammantaget väldigt lyckat.

 
Mycket rött och guld ska det vara!

Fyndade lite julgranskulor på indiska under förra årets mellandagsrea. Dessa åkte upp i granen nu (bland annat elefanten på bilden nedan). 

 Liksom förra året så gillar Molly att hänga dekorationerna tätt..

2011 års julgran

Lämpligt nog så hade de julpysslat på dagis idag så Mollys gröna smällkaramell var det första som åkte upp i granen.

Att klä granen var som sagt uppskattat.

Medan vi andra klädde granen tog Hugo det lugnt i sin babysitter.

Nu är det en vecka sedan vi kom hem från BB och vi har haft en mjukstart på så vis att både jag och Tobbe har varit hemma samtidigt som Molly har varit på dagis. Tobbe är hemma en vecka till och sen börjar allvaret för mig. Då är det inte längre två vuxna på ett barn utan två barn på en vuxen. Men förhoppningsvis så infinner sig en vardag där också. 

Annars så håller vi på och känner Hugo på pulsen och vi håller våra tummar för att ondskan som stavas kolik håller sig borta denna gång. Annars så tycker vi att han blir mer och mer lik Molly. Först när han kom så kunde vi inte se några större likheter men om man tittar på bilder från när Molly föddes så är de rätt lika. Ska bli kul att följa utvecklingen framöver. :-)

Veckan som gått har också bjudit på en del besök i form av både familj och vänner. Mina föräldrar och Diana m. familj var uppe förra helgen i samband med Ramonas disputation så de fick träffa Hugo när han enbart var ett par dagar gammal. Allra först med att träffa nya familjemedlemmen var dock Louise som tog hand om Molly under tiden vi var på BB. Stort stort tack till dig Louise!

 Molly och Siri (årgång -08)

Hugo och Tage (årgång -11)


3 kommentarer:

Malin sa...

Men jisses vilka sota kusiner! Och Hugo ar verkligen saaa lik Molly nar hon var nyfodd!

Fin gran och stamningsfulla dekorationer - bra jobbat Molly! :-)

Anonym sa...

Så mysigt!!! Här har det också pyntats i lägenheten, tagits fram två granar, bakat julgodis och lussebullar.. Nu sitter jag skönt i soffan och nuter av julstämningen som åter har infunnit sig! Kram Diana

AlexandLisa sa...

Vilken tjusig julgran! Och fina kort på de söta kusinerna, kul att tjejerna och tillika killarna har samma "årgång" :-)

Kram!