måndag 12 december 2011

En helg har passerat

Ytterligare en helg har passerat. Inte för att vi egentligen har så bra uppfattning om det är lördag eller onsdag just nu, dagarna smälter liksom ihop. Men i lördags hade vi iallafall besök av Ramona och Lukas. Christopher var förskyld och tog därför det säkra före det osäkra och stannade hemma så han och Lukas kommer hit i morgon istället.

 Hugo och Lukas

 Molly och Lukas 

Hugo och Ramona

Igår gick vi till lekparken tillsammans med Alex och Norah. Jag och Hugo följde också med och det var skönt att komma ut på en promenad. Man har verkligen glömt hur lång tid det kan ta att komma hemifrån när man har en liten bebis. Härrom dagen skulle jag och Tobbe ut på en promenad med Hugo. När vi tillslut kom iväg var det dags att hämta Molly på dagis så hon fick helt enkelt följa med. Nåväl, det gäller att inte ha några större ambitioner utöver att få på sig kläder och att få i sig någon matbit någon gång under dagen.. :-)

 Hugo sover samtidigt som Molly och Norah leker i bakgrunden.

 Fotbollsplanen var delvis täckt av is. Detta underhöll tjejerna en bra stund.
Igår eftermiddag kom Jeni förbi och hade denna tjusiga julgranskula med sig till Molly. Den åkte självklart upp i granen på en gång. 

1 kommentar:

Rebecca sa...

Kommer i håg det där med att det tar tid med en nyfödd. Men som sagt det gäller bara att sänka ambitionerna och vara glad för det lilla=)

Vad söt han är förresten och lik Molly! Kram