lördag 26 november 2011

Lördagsgodis

Idag åkte vi tillsammans med Jeni till Nacka Forum för att förnya Tobbes garderob en smula. Tillskillnad från mig som kan köpa lite klädesplagg då och då (förutom nu när jag är gravid, då är det inte roligt att köpa något överhuvudtaget) så brukar Tobbe handla mer sällan men när de väl görs så inhandlas desto fler plagg. Dagens skörd innebar ett par jeans och två skjortor så det var egentligen ingen gigantisk shopping men jag tror Tobbe är väldigt nöjd (det var dessutom väldigt snyggt).

Efter att vi ätit lunch så sa vi till Molly att vi inte hade något lördagsgodis med oss. Vanligtvis så brukar vi plocka ihop några godisbitar som hon får i en påse efter lunch på lördagar men just idag hade vi inget förberett (måste ha varit Tobbe som nallat på godispåsarna som fanns i skåpet i veckan..). 

Vi frågade därför Molly vad hon ville ha för godis och sa att hon fick välja något själv. Hon tittade med stora ögon på oss och blev helt tyst. 

-Va?

När vi återigen förklarade att vi kunde leta upp en godisbutik så att hon fick välja något som hon ville ha så var lyckan total. Vi hittade en godisbutik helt i Pippi-anda och Molly var mäkta nöjd efteråt.

 Molly fick välja några godisbitar att lägga i sin påse.

 Sen var hon som uppslukad av denna godispåse.

Avslutningsvis bjuder vi på lite uppladdning inför decembers luciatåg. Uppmärksamma den grymma tonhöjningen i slutet av sången. :-) (OBS! Ni kan behöva höja volymen!)


1 kommentar:

Guldkorn by Elin sa...

Åh, hon är för go lilla Molly! Lyckan att få välja själv, man kan nästan känna den :)
Hoppas att allt är bra med er, förstår att det är kläckningsdags när som helst nu!