lördag 24 september 2011

En vecka med Pärtarna

Tidigt i morse åkte familjen Pärt hem till Texas igen. Det har varit jätteroligt att ha dem här och vi håller tummarna för att flygresan hem går bra.

Vi har hunnit med både hockeyderby, tjejmiddag och fredagstacos under den gångna veckan. I tisdags var jag och Malin på DIF-AIK, bra stämning i ett fullsatt Globen, tyvärr var slutresultatet inte lika muntert men det återstår ju fyra derbyn denna säsong så vi får hoppas på bättre utdelning då.

AIK-klacken hördes bra genom hela matchen, trots bortaplan.

I torsdagskväll var jag, Malin, Ramona och Lisa ute på tjejmiddag på "Systrarna Lundberg" vid St Eriksplan. Lyxigt att komma iväg utan barn och vi hade en riktigt trevlig kväll. Under tiden var Tobbe ensam hemma med Molly och Mathilda, men han fixade både lek, bad och läggning på egen hand utan problem.

Mathilda och Molly ritar innan det är dags för bad och läggning.

Igårkväll var det grabbarnas tur med en kväll ute på Olearys och under tiden passade vi på att ha tacokväll här hemma med barnen. Totalt var vi åtta barn och en hel del vuxna till det men det gick kanonbra. Med tanke på att många barn kom direkt från dagis så var det snudd på succé att humöret var så bra.

Tacosen följdes upp av glass och maränger, populärt hos både vuxna och små. 


2 kommentarer:

Malin sa...

TACK igen för veckan hos er!! Så roligt att ses igen!

Kramar från TX

Guldkorn by Elin sa...

Åh, jag hade tacokväll i tisdags. Fast det var inte lika festligt som hos er förstås eftersom jag käkade själv ;)
Hoppas att du mår bra Sandra! Kram