tisdag 13 september 2011

Uppdatering av helgen

Redan tisdag och vi har kommit en bra bit in i september. Hade vi de sista sommardagarna i helgen tro? Det känns nästan så då det idag har varit full storm och riktiga höstvibbar. Men i helgen kunde vi iallafall njuta av sommarvärme och detta passade utmärkt då vi under lördagen var bjudna till Lea som fyllde 3 år. Familjen Camerons trädgård gav utrymme till mycket lek för barnen och vi vuxna kunde vila benen på verandan. 

Efter god lunch och tårta åkte vi hemåt mot Segeltorp igen och efter ett kort stopp hemma gick vi hem till Alex och Lisa där Alex bjöd på en smarrig middag i form av kanske årets sista grillning? Ted med familj kom också över och barnen njöt i fulla drag av lördagsmyset (läs lördagssnackset). 

I söndags var det åter igen tid för gympa. Jag kunde ju inte vara med förra helgen eftersom jag var iväg med jobbet så det var extra roligt att följa med denna gång. Nytt för denna termin är ju att även Matilda och Norah har börjat i gruppen, så de är ett litet gäng som går nu. Skoj!

 Redskapsbana i gammal hederlig stil.

 Repet är ju såklart ett klassiskt moment.

 Matilda testar mjuka mattan.

 Molly provar att både rulla och göra kullerbytta.

Passet avslutas med lite lekar.



 Lea 3 år

Molly var nöjd med dagens meny: korv med bröd

 Ester i bakgrunden gick mest runt och mös under dagen. Hon strosade runt med ett leende på läpparna och gjorde inte så mycket väsen av sig alls. 

 Senare under lördageftermiddagen tog vi cykeln hem till Strigéns. Känns helt klart som en lyckad födelsedagspresent. Molly skulle nog gärna ta cykeln överallt om hon fick, duktig på att cykla är hon också.

Novalie, Molly och Norah hugger in på lördagssnackset

Vi hade en mysig helg som på söndagen avslutades med en grillning hemma hos en öppnaförskolan-kompis till Molly. Vi hoppas på en lika trevlig helg denna vecka men det tvivlar jag inte på då familjen Pärt äntligen kommer på besök!! Vi får förmånen att ha de hos oss en hel vecka vilket känns riktigt lyxigt, vi längtar!

1 kommentar:

Guldkorn by Elin sa...

Det verkar ha varit en riktigt toppenhelg! Vad roligt med jympa :)