lördag 1 oktober 2011

Två månader kvar

Nu är det knappt två månader kvar tills lilla krabaten väntas titta ut. Jag och Tobbe har försökt skriva upp saker som måste fixas innan BF men listan är långt från lika lång som när vi väntade Molly. I själva verket så har vi kommit på att vi nog har det mesta. Det måste ju helt klart vara fördelen med andra barnet; de flesta prylarna finns redan.

Något som vi däremot kom på att vi behövde införskaffa är en ny madrass till skötbordet så idag på förmiddagen gjorde vi ett besök till IKEA. Förutom en ny madrass så köpte vi också lite nya krokar att hänga upp kläder på. Snart är det dubbel uppsättning av overaller och mössor och då behövs det ett gäng krokar. Efter att ha letat bra länge så har vi även hittat bra förvaringskorgar till mössor och vantar som även de ska monteras upp. Men det blir morgondagens projekt.

Eftermiddagen idag har vi spenderat på olika håll, Tobbe är just nu på AIK-Gais och jag och Molly har varit på kalas hos Alma som fyllde 3 år. Jag och Molly hade en trevligt eftermiddag iaf och jag förmodar att Tobbe har haft detsamma då matchen slutade 2-1.



På väg till kalas

2 kommentarer:

Guldkorn by Elin sa...

Tänk att det bara är två månader kvar! Spännande :) Vad säger Molly!?

Sandra sa...

Ja verkligen, tiden går fort nu! Det verkar som om Molly blir mer och mer intresserad (och stolt) över att bli storasyster. Det märks framförallt när hon får vara med och hjälpa till och förbereda inför den lilla/es ankomst. :-)