lördag 8 oktober 2011

Check!

Idag har vi haft en produktiv dag då vi har bockat av ganska många saker på vår iof rätt så korta inköpslista inför nya familjemedlemmen. Efter ett besök på Babyland kunde vi checka av både en ståbräda, babybjörnöverdrag, kaffehållare till vagnen och rejäla goretexskor till Molly.

Eftersom Molly är ganska stor nu och allt som oftast går för egen maskin så tyckte vi att en syskonvagn kändes överflödig så vi kommer istället satsa på en ståbräda. Molly verkade intresserad av den i butiken och tyckte den var rolig att stå på, vi får helt enkelt hoppas att det intresset håller i sig. Nu när det blivit kyligare väder så kom vi på att vi inte inhandlat några vinterskor till Molly men nu har vi alltså hittat ett par rejäla goretexskor som förhoppningsvis ska hålla både kyla och väta borta i vinter.

I veckan så lämnade vi också in bilen på verkstaden för att koppla ur airbagen så nu kan vi montera babyskyddet om vi vill. I samma veva passade vi också på att laga ett "skramlande ljud" under bilen som visade sig ha med fläktremmen att göra och som även blev en dyr historia. Bilar är som sagt bra när de funkar.. :-(

På eftermiddagen idag hälsade vi på Ramona och Christopher i Trångsund. Även pappa var där som för övrigt jobbar i Sthlm nu under ett par månader i höst. Lukas är inte så liten längre och man märker att han och Molly får alltmer behållning av varandra.

I morgon är det gympa igen och sen på eftermiddagen ska jag hem till Nathalie för ljusparty. Tobbe och Molly får alltså roa sig på egen hand. På måndag kommer min vikarie på jobbet och överlämningen börjar så sakteliga. Nu är det bara tre veckors jobb kvar! :-)

Stora/lilla Lukas

Molly med morfar


Christopher och Lukas hade varit på Öland och med sig upp hade de en av mammas egenodlade pumpor. Så nu får vi börja klura på hur årets pumpa ska karvas. (Pumpan beskriver för övrigt rätt så bra hur lätt och smidig jag känner mig nuförtiden..)

Picnic hemma i vardagsrummet

I fredags när jag skulle hämta posten stod av en händelse glassbilen parkerad precis vid brevlådan. Jag såg det som ett tecken och köpte genast en låda glassmix. Jag intalar mig själv att det var för Mollys skull.


3 kommentarer:

Lisa sa...

Insåg precis att vi även denna gång (!) räknar ner på samma sätt; fast till skillnad när vi väntade M & N så är det vår tur att återvända till jobb-ekorrhjulet för andra gången, medan du/ni ska in i bebis-hjulet för andra gången, på ungefär samma dag..

Oj, invecklat det lät! Men tror du hajjar!

Kram!

Sandra sa...

Så sant Lisa, snart väntar nya tider för oss båda. Spännande! :-)

Guldkorn by Elin sa...

Lät som en fin helg/lördag det där (om man bortser från bilen då ;) )
Otroligt vad stor Lukas är! Han är väldigt söt, precis som sin kusin.

Hoppas att du mår bra! Kram