söndag 14 augusti 2011

En dag i Rådsparken

Idag har vi haft en mysig dag i Rådsparken tillsammans med familjen Klaar. Det blev picnic och lek och även en del cyklande. Matilda hade en cykel som Molly genast spanade in (som tur var hade snälla Matilda inget emot att dela med sig) och Molly lyckades snabbt behärska cykeln och fick upp en bra fart. Separationsångesten var såklart total när det var dags att lämna i från sig cykeln men vi lugnade Molly med att hon snart fyller år. Vi har i själva verket redan varit och kikat på en liten cykel åt henne och idag blev vi övertygade om att det lär bli en uppskattad present.

På tisdag är det dags för dagis och jobb för Molly och Tobbe. Själv har jag redan jobbat en vecka och det är konstigt hur fort man kommer in i vardagslunken igen. Semestern känns snart som ett minne blott, eller nja.. inte än kanske. Finns många härliga minnen att se tillbaka på och plocka fram sen när höstdagarna snart infinner sig.. :-)



Pannkakslunch

Nathalie som är muffinsgurun här i stan hade bakat smaskiga chokladmuffins

 Även Matilda hade pannakor med sig. Alltid ett plus när lekkompisen äter samma sak. Av någon anledning vill barn alltid ha det som kompisen äter.. och som man såklart aldrig har med sig. Förutom idag då. :-)

 Molly testar Matildas cykel (i bakgrunden har lilla Thed satt fart över gräsmattan)


En stolt tjej

Som förmodligen hade cyklat i skrivande stund om hon fått bestämma..




Och så lite gungande såklart

1 kommentar:

Livet och vardagen med vildänglarna sa...

Tack för en toppendag!! Matilda grinade en skvätt när vi kom hem och hon insåg att Molly inte var med! Men vi ses ju snart igen! :-)