tisdag 12 juli 2011

Mellanlandning

I söndags kom vi upp till Stockholm igen efter att ha blivit bortskämda en tid på Öland med både matlagning och barnpassning på morgnarna.

Måndagen bestod alltså till största delen av att packa upp och av att tvätta. Det blir dock bara en kort mellanlandning hemma för i morgon åker vi och hälsar på några vänner i Arboga. Vi ska först göra ett besök till Parkens Zoo i Eskilstuna sen åker vi vidare till deras stuga i Arboga där vi också stannar över natten. En liten impulsresa egentligen, inte alls planerat men det ska bli jättekul!!

På fredag är det sedan dags att byta väska och packa för nästa resmål; Paris!! Jag och Tobbe ska faktiskt åka iväg på tu man hand. Suveräna mamma och pappa kom upp till Stockholm igår och de kommer passa Molly när vi är iväg (känns som att vi är skyldiga de lite gentjänster efter denna sommarledighet.. ;-) Det var ett tag sen jag och Tobbe hade semester på egen hand så det ska bli jättelyxigt!! Med tanke på vad som komma skall i höst så känns det som att det är lika bra att passa på.. :-)

Nu lite bilder från helgen.

I lördags var det byafotboll i Söderåkra och Tobbe och hans lag  "Ekaryd exiles" fick tillslut lyfta segerbucklan! Vinnare av totalt 12 lokala lag, bra jobbat!

Stolt var förnamnet.. ;-)

Tobbe gjorde även ett inhopp i mål, vilket han skötte utmärkt

Annars var det min kusin Helena som stod i mål då hon är målvakt på regelbunden basis

Hon fick dock diplom för matchens lirare när hon spelade ute (!)

Ekaryd exiles

Cissi och Louise var också på plats

Käkar korv och kollar på farsan

Även barnen fick en medalj. (Kanske för gott uppförande? För det var en lång dag men humöret hölls trots detta uppe)

Idag tog vi en fika på mysiga Lyran tillsammans med mamma och pappa

Tobbe och pappa kollade in utsikten mot stan


1 kommentar:

Malin sa...

Vad roligt med Paris!!! Mycket avis, hoppas ni får det kalasbra!

Kramar från Austin