måndag 25 juli 2011

1 år idag!

Idag är det ett år sedan vi stod där på klipporna i Capo Caccia, Sardinien. En helt helt fantastisk dag och jag och Tobbe drömmer redan om att återvända. Jag brukar plocka fram bilderna från den dagen med jämna mellanrum och minnas tillbaka, underbart!!

  I solnedgången den 25 juli 2010 blev vi Herr och Fru Hedberg!

Vi vigdes precis vid vattnet där vi hade en fantastisk utsikt över Capo Caccia

Vårt bröllop var ju en överraskning och även denna helg gick i detta tema. Fast denna gång var det Tobbe som överraskade mig! Vi hade gemensamt bestämt att vi skulle fira bröllopsdagen genom att övernatta på Stufvenäs utanför Kalmar men så blev inte fallet..

I fredags kväll meddelade Tobbe mitt under rådande kortspel i Snällebo att vi skulle åka till Öland redan under lördagen (inte söndagen som planerat). Han sa att vi senast måste ge oss av vid lunchtid. Jag trodde först att han skämtade men förstod på de andras miner att det var allvar (de andra var såklart redan informerade).

Så till Öland åkte vi alltså redan på lördagen och väl där svängde vi kosan mot Ryd och mamma och pappa. Där lämnade vi Molly och begav oss vidare mot Kalmar (tack till Diana och Henrik som också var i Ryd och hjälpte till att ta hand om Molly!).

Jag hade fortfarande ingen aning vart vi var på väg men snart nådde vi fram till mysiga Slottshotellet i Kalmar där vi skulle spendera natten. Efter en välbehövlig dusch så gick vi sedan till restaurang Byttan i Kalmarsundsparken och åt en god middag.

Efteråt satte jag mig bakom ratten och Tobbe lotsade mig vidare mot nästa mål, som jag heller inte hade en aning om. Vi körde runt i stan för att sedan närma oss motorvägen. Jag börjar här tro att han bara försökte förvirra mig och att vi snart skulle återvända till stan.

Helt plötsligt kör vi förbi Guldfågeln Arena och jag ser att mkt folk rör sig runt omkring och uttrycker: "Oj, här verkar det vara ngt på gång ikväll". Men Tobbe håller masken tills han ber mig svänga in på arenans parkering. Hade jag varit lokalbo så hade jag säkert redan nu förstått vad som var på G, men då jag inte läst varken lokaltidningar eller lokalannonser så hade jag såklart ingen aning om att The Ark och Håkan Hellström skulle spela i Kalmar!!

Jag blev jätteglad, tycker framförallt att The Ark är grymma och de bjöd även på en jättebra show. Det är ju deras avskedsturne så det var kul att passa på och se dem.

Efter en sen kväll väntade sedan en sovmorgon och härlig hotellfrukost. Just frukosten är min absoluta favorit vid hotellvistelser! Det är så härligt att frossa bland alla olika sorters bröd, pålägg, frukter och juicer.

Sammantaget så var det en jättemysig helg och själva överraskningsmomentet var kanon!! 
Tack Tobbe!! :-)

The Ark bjöd på en riktigt bra show

Finns det något så gott som en riktigt bra hotellfrukost?

4 kommentarer:

Lisa sa...

Härligt med överraskningar :-)

Jag kommer också alltid att minnas 25 juli 2010. Det var en sagolik dag och en otroligt fin upplevelse :-)

Sandra sa...

Ja, det var verkligen en fantastisk dag! Vi överraskade nog alla inklusive er som faktiskt var på plats! :-)

kricko sa...

Happy anniversary!

Sandra sa...

Tack Kristin!