torsdag 7 juli 2011

Bad och Barnens Gård

Vi har haft ett par lata dagar här på Öland. Förutom att jag har åkt på en dunderförkylning och att vi bitvis tampas med underbar treårstrots så har vi det riktigt gott här. 

I förrgår gjorde vi följe med familjerna Axelsson till stranden i Köpingsvik där det faktiskt bjöds på en riktigt skön badtemperatur. 

En glass i solen innan det var dags för ett dopp

Maximilian och Molly (och så lilla Saga i bakgrunden)

Hela barnaskaran: Novalie, Maximilian, Saga och Molly



Efter en dag på stranden så träffade vi Diana och Henrik igen igår och åkte söderut mot Karlskrona. Strax utanför Karlskrona ligger nämligen Barnens Gård som bjuder på både bad, djur och lekmöjligheter av blandade slag. Vi var där större delen av dagen och det fanns saker att underhålla sig med hela tiden. Men det var samtidigt inte så jättestort utan det var lätt att få en överblick över stället vilket var ett klart plus!
Molly och Siri testar hinderbanan

En klassiker som Molly kunde manövrera helt på egen hand

Molly hjälper till att mata killingarna

Och hälsar på kaninerna

Gården bjöd som sagt även på vattenaktiviteter. Rutschkanan på bilden var dock inget för de små, men Tobbe och och Henrik teståkte såklart. :-)

En aktivitet bättre lämpad för tjejerna

Strålande sol inbjöd till ett svalkande dopp!

Appropå Karlskrona så vill vi också passa på att gratta Martina och Daniel som fick en liten dotter igår natt. Hipp hipp hurra!! Det är verkligen Indientjejernas år i år! :-)

Idag har vi fortsatt badtemat om än dock i mindre skala. Först blev det ett besök till bästa Malin och bad i deras lilla pool och på eftermiddagen gick vi hem till Annelies föräldrar här i Ryd och badade i deras nyuppfyllda pool.


Som ni förstår går det alltså ingen nöd på oss här på ön.. :-D



Avslutar med en bild på vår lilla tjej som trots bitvis bestämd vilja (!) är den allra bästa och som helt klart visar prov på god smak!


Heja Gnaget!

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Kom igen Gnaget!!

Anonym sa...

Är det någon som har sett till Tobbe idag???Jag misstänker starkt att han har vissa problem med att ta sig ur sängen! Dessutom lär han vara deprimerad efter att ha tvingats visa sig offentligt i en röd-vit fotbollströja. Men som vanligt är det ju de röd-vita som får höja segerpokalen!
Faster Ann-Margreth