söndag 27 februari 2011

Söndag

Molly ligger just nu och lunchvilar så jag passar på att skriva några rader. Vi är nyss hemkomna från söndagsgympan och ska snart iväg till en dagiskompis till Molly. Efter sommaren började en nyinflyttad pojke som heter Anton på Mollys avdelning och de verkar funka jättebra ihop. Personalen och andra föräldrar beskriver de lite som ler och långhalm så när Antons föräldrar bjöd över oss på fika så tyckte vi att det kunde vara ett roligt tillfälle för oss föräldrar att se barnen tillsammans.

Helgen har, som alltid tycker jag, varit fylld av aktiviteter. Men det är roligt. I fredags kväll hade vi "mammamiddag". Från början skulle vi ha varit sju stycken men i riktig Agatha Christie-anda så föll en efter en bort under dagen/kvällen och tillslut var det bara jag, Zandra och Jennie kvar. Men likväl väldigt trevligt och vi åt en god avsmakningsmeny på Lebanon Meza Lounge.

I går startade dagen med att Molly och Tobbe åkte till simhallen med Alex och Norah, själv passade jag på att städa lite samt smita över på en fika hos Lisa och Albert. Tack Lisa för smaskiga muffins! :-)
Efter simhall och fika åkte vi ut till Täby för att hälsa på Ted och barnen. Först tog vi en sväng till Nickis äventyrsland och sedan hem till Ted för att äta middag och fika. En kul lördag mao.

Tobbe och Molly provåker "Sjörövarfabbe" (som Molly kallar allt som har med pirater att göra)

Ted och Tobbe fick göra en insats i hoppborgen

Hela ligan; Novalie, Maximilian och Molly slappar framför barnkanalen.

Inga kommentarer: