måndag 19 april 2010

Bröllop, Skansen och Rådsparken

Den här helgen har gått i bröllopets tecken. I lördags var det nämligen dags för Christopher och Alexandra att gifta sig i Vaxholms kyrka. När det fina brudparet skred in i kyrkan och sedan avlade sina löften var det inte många ögon som var torra. =)
Efter kyrkan begav vi oss till Tornvillan, en fantastisk 1800-tals villa med utsikt över vattnet. Där väntade god mat, dans och trevliga bordskamrater. Jag måste tillägga att Lea (som var det enda barnet för kvällen) var fantastiskt duktig och hon höll humöret på topp hela dagen. Här kommer lite bilder från dagen och kvällen.

 Fina familjen Cameron



Vigseln ägde rum i Vaxholms kyrka..



 ...och festen hölls i Tornvillan med en fantastisk utsikt över vattnet.

 Jag och Lisa höjer våra glas för brudparet

 Presentöppning! En pigg och glad Lea höll sig vaken och var på strålande humör

 Bröllopstårta!

Vad höll då vår lilla tösa till? Jo hon spenderade hela dagen med Farmor Mari. Mari kom redan på lördag förmiddag och efter att Molly ätit lunch begav de sig iväg med destination Skansen. Mari var duktig på att fotografera dagens händelser vilket var jätteroligt för oss. Här kommer ett par bilder från deras dag tillsammans. 

Molly somnade ganska snabbt i vagnen och vaknade först när de anlänt till Skansen

Gröna Lund sett från Djurgårdsfärjan

 Dagens stora attraktion var björnarna

Älgarna låg också ute i vårsolen

 Jag tror nog att kusin Anton från Mora blev lite avis över denna bild.. =)

 Pannkaksmellanmål

 Dagen bjöd på båtturer, tunnelbana och buss! Det var en nöjd..

 ..och trött tjej som tillslut somnade i sängen. 

Det bästa av allt var att Mari även tog Molly när hon vaknade på söndagsmorgonen så jag och Tobbe kunde få sovmorgon! Tack snälla Mari för den här helgen! =)

Lite tunga i huvudet begav vi oss iväg till Rådsparken på söndag eftermiddag. Där väntade Matilda och Alma med föräldrar. Dessvärre ville vädrets makter annorlunda och vi beslöt oss därför ganska snabbt för att gå hem till Nathalie och Rikard och avnjuta vår medhavda fika hemma inne i värmen. 

Molly och Alma

Nu är jag nyss hemkommen från både föräldrarmöte och storhandling. Vi ska alldeles strax titta på den senaste serien som jag och Tobbe har börjat följa; The Pacific. Det är en fristående fortsättning på Band of Brothers innefattande 10 avsnitt. Den här gången utspelar det sig - som titeln avslöjar - i Stilla Havet. Riktigt bra, vi rekomenderar! =)

Inga kommentarer: