tisdag 13 april 2010

Avancemang och M&M sätter ny mösstrend

Helgen som passerat bjöd på både på hockeyjubel och strålande sol. Tobbe, Alex och Christopher lyckades i sista stund få tag på biljetter till ödesmatchen mellan AIK och Växjö i söndags. Matchen gällde avancemang till elitserien och bara några minuter innan ticnet brakade samman lyckades Tobbe kassera ut tre st biljetter till tre lyckliga herrar. För er som som har läst tidningar eller iallafall är lite sportintresserade så har det säkert inte undgått er att AIK vann matchen och därmed kommer spela i elitserien nästa säsong! Det känns riktigt roligt!

Personligen så hann jag hem för att se sista perioden på tv (vilken iof var den mest spännande då alla två mål inföll i just denna period). Tidigare på dagen hade vi varit hemma hos Alma i föräldragruppen. Tidigare i år hade vi ett klädparty hemma hos Zandra och nu var det dags att hämta upp sakerna som vi beställt. Otroligt nog så landade min beställning på en ynka mössa. Men oj vad tjusig den blev!

Det var strålande sol och riktiga vårkänslor ute så efter fikat hos Alma med familj begav vi oss alla ut till lekparken som ligger jättemysigt precis utanför huset. Det känns riktigt skönt att kunna skrota overallen (peppar peppar) för den här vintern och sätta på Molly lite lättare kläder. Igår handlade Tobbe förresten nya gympaskor till Molly då de gamla var på gränsen till för små.

Tre numera ganska stora tjejer. Matilda, Alma och Molly

Även hemma hos Alma åkte mössor och dylikt fram

Mollys urfina mössa!

 Willgott var också på besök

Alma är snabb som en vessla. Utan man vet ordet av det så har hon klättrat upp själv i rutchkanan. =)

Martin instruerar Molly hur man gräver på en smidigt sätt

Denna bilden har jag lånat från Nathalie då jag inte lyckades få en enda bild där båda tjejerna titade rakt fram. Matilda och Molly fick likadana mössor. Ryktet säger att Matilda vägrar ta av sig mössan (ens inomhus) så det säger väl allt om deras mammors goda smak. =)


Vet inte riktigt vad som händer under veckan men på lördag ska vi iallafall på bröllop i Vaxholm. Det ska bli jätte roligt, men mer om det senare (om vi inte hörs innan).

1 kommentar:

Livet och vardagen med vildänglarna sa...

Vilka härliga bilder! Får snart bli en utedag igen, kanske Rådsparken med fika i gräset och massa lek!