torsdag 9 juli 2009

Oväntade färdigheter!

Idag har jag och Molly hängt hos Alex och Lisa (som så ofta nuförtiden). Det var inte bara vi som tittade förbi idag utan även Lisas äldre bror Mattias med hans två barn Oskar och Albin. De hade tagit med sig leksaker till Norah; en gunga och en gåvagn. Både Norah och Molly fick sedan möjlighet att testa gåvagnen och döm av vår förvåning när vi upptäckte att de faktiskt kunde gå med hjäp av vagnen!

Då vi har en likadan vagn till Molly här hemma så fick hon demonstrera sina färdigheter för pappa när han kom hem. Här nedan ser ni vår duktiga lilla prinsessa!



Den senaste veckan har annars kantats av Malin och Jonas besök från USA. De kom i förra veckan och stannar fram till slutet av månaden. Hittils har vi hunnit med en hel del fika, men även brännboll och picknick. I söndags samlades ett gäng nära och kära till Malin och Jonas för att damma av de gamla brännbollskunskaperna. Det visade sig efteråt att de flesta av oss varken hade spelat brännboll eller motionerat något vidare den senaste tiden då vi hade stora svårigheter att röra oss de följande dagarna. Rykten säger till och med att vissa deltagare hade svårigheter att ta på sig strumporna dagen efter.. Här följer lite bilder från söndagen!


Ett gäng som alla var glada över att ha Malin och Jonas på svensk mark igen


Viker man ihop vagnen så blir den en utmärkt barnstol


Molly inspekterar Leas vagn


Norah är nöjd över att ha hittat ett paket servetter att tugga på


Den stora matchen


Här är det Christophers tur att visa upp sina brännbollstalanger

Inga kommentarer: