tisdag 30 juni 2009

Bröllop!

Här kommer nu de utlovade bilderna från min syster och hennes mans (!) bröllop. Bröllopet ägde rum i fredags den 26/6 i Slottruinen på Öland. Enligt mitt tycke så kunde de inte ha valt en vackrare plats. Det fina vädret gjorde dessutom att vigseln under bar himmel kändes helt utöver det vanliga.

Bruden och brudgummen

Ramona hade varit väldigt förtegen om sin klänning inför bröllopet. Jag tror inte det var någon som lyckades lirka ur några detaljer innan bröllopet. Dessto roligare blev det dock att se henne när hon klev in i tornet där vigseln ägde rum. Och ack vad vacker hon var! :-)


Efter vigsel var det dags för lite champagnemingel med Kalmarsund som utsikt. Gästerna passade även på att fotograferas med brudparet.

Bruden och lillasyster

Alex och Lisa

Bruden med sina systrar och respektive

När alla hade fotograferats var det dags för middagen i Drabantsalen en trappa ner. Det bjöds på utsökt mat och dryck samtidigt som talen haglade tätt.

Inte varje dag man slår sig ner vid ett så här fint dukat bord!

Brudparets mödrar ger sitt tal

Så småningom var det också dags för bröllopstårta och bröllopsvalsen.

Tobbes syster Louise och hennes vän Jenny slet hårt med serveringen under kvällen. En eloge till dem båda!

Bröllopstårtan

Bröllopsvalsen

Efter att bröllopsvalsen var avklarad brast brudgummen ut i en spontandans (!) och isen var bruten! :-) Det var därmed välkommet för övriga gäster att entra dansgolvet, något som också gjordes!

Bruden och brudens far i ett äkta Kodak-moment!

Ramona röjde loss till gamla 90-tals hits som till exempel "Mr Vain"

Brudgummens bestman Håkan tar initiativ till det klassiska "tåget"

Även Tobbe och Alex shakade loss!

Brudgummens far och min faster tar en svängom

Pappa och hans vän Gunnar tar igen sig efter dansen

Alla fester har dock sitt slut förr eller senare.. och tur är väl det...!

Det var ett fantastiskt lyckat bröllop och brudparet var hemskt nöjda efteråt (liksom samtliga gäster!). Ett stort tack till faster Cissi och Farfar Göran och Farmor Åsa som passade Molly under bröllopsdagen/natten! Utan er hade vi inte fått avnjuta detta fantastiska bröllop!

2 kommentarer:

Ramona & Christopher sa...

Med risk för att Tobbe nu kommer bli flitigt anlitad av andra så måste vi ge honom det allra högsta betyget som den ypperligaste toastmastern någonsin! Sandra och Dianas tal var mycket träffande och vi önskar gärna en utskrift av detta vid senare tillfälle! Vi vill även rikta ett stort tack till Louise och hennes vän Jenny för det superba servicen. Tack alla för den bästa dagen någonsin!

Elin sa...

Vilket härligt bröllop det verkar ha varit! Ett stort grattis till Ramona och Chribbe :)

Snabbt hon växer, lilla Molly. En liten sötnos är hon.