lördag 4 juni 2011

Långsjön

Idag har vi varit vid Långsjön här i Segeltorp nästan hela dagen. Vi hade stämt träff där med Jane, Mari och Anton och vid tiotiden packade vi upp våra handdukar och kunde i princip välja och vraka vart vi ville ligga. Senare under eftermiddagen skulle det bli fullt med folk, alla verkade vilja njuta av sommarvädret.

Anslagstavlan utanför kiosken visade på 20,5 grader i vattnet, något som jag starkt betvivlar. Jag tyckte nämligen det var ruskigt kallt! Men så är ju jag en badkruka också. Som tur är verkar Molly ha ärvt sin fars gener vad gäller att bada, hon badar både ofta och gärna.

Härliga sommar!



Molly testar badtemperaturen. Hon tyckte också det var kallt men inte tillräckligt kallt för att hålla sig uppe ur vattnet.

Även kusin Anton vågade sig i plurret

Söta Anton

Molly invigde sina armpuffar som hon fick härrom dagen. Nu blev det inte så mycket simmande just idag men det är ändå skönt att hon har dessa när hon leker vid strandkanten.

Dagen bjöd bland annat på lunch, frukt och glasspauser.

Det var fullt ös på Anton hela dagen, dock alltid med ett gott humör

När vi var på outleten i Vingåker hittade vi två fina baddräkter till Molly. Dessa passade utmärkt vilket var kul, annars har kläder en tendens att bli för stora på lilla fröken..

När vi gick på stranden hörde vi plötsligt: "Där är Molly" och när vi vände oss om satt Anton från dagis där med sin pappa. Kul tyckte Molly som fick en lekkompis resten av eftermiddagen.

Idag har det varit riktiga semetserkänslor och nu längtar man om än mer till den "riktiga" semestern. Tobbe och Molly jobbar/går på dagis i två veckor till sen är de långlediga till mitten av augusti. Tobbe passar nämligen på att ta ut lite föräldrarledighet kombinerat med semestern denna sommar. Själv går jag på semester först den 4 juli men först är det midsommarfirande på Öland. Jag längtar!!

1 kommentar:

Rebecca sa...

Vilken härlig dag med fina bilder! Så söta baddräkter! Kram