onsdag 17 november 2010

Operation snuttefilt

Här är den! Snuttefilten som bokstavligen har hängt med i vått och torrt. Under middagar, i middagar, släpandes i marken till och från dagis och i sängen förstås. Alltid med en surt moln av vällingdoft omkring sig. Alla som har kommit i kontakt med Mollys snuttefilt är nog villiga att hålla med om att den är allt annat än fräsch helt enkelt. :-D

Måste dock poängtera att den här bilden är tagen för ca 1,5 år sedan. Idag hänger "snibbarna" i trasor och kaninens öron har fått en charmig beigebrun färg. :-)

En bättre tolkning av Mollys snuttefilt?

Men nu verkar det som att vi äntligen har blivit kvitt den sura doften, iallafall dagtid. Ganska hastigt bestämde vi ju att Molly bara skulle få ha snutten hemma när hon sover. Det har faktiskt gått överraskande bra. Redan från första dagen på dagis så accepterade Molly att snutten skulle stanna hemma och att Lilla Gubben istället fick följa med på dagis. Känns helt fantastiskt skönt att inte behöva gå på snuttefiltsjakt vartenda gång man lämnar dagis!

Även hemma har hon varit jätteduktig och accepterat att hon bara får ha snuttefilten när hon sover. Självklart har det kommit stunder (och kommer komma) när hon vill ha den, men vi har minsann stått på oss och efter en stund har hon helt enkelt glömt bort den. Måste säga att vi aldrig trodde att det skulle gå så här smidigt, Molly har verkligen varit jätteduktig. Ibland skjuter man upp saker för att man inte känner sig riktigt redo för att ta kampen. Då blir man så överraskad när kampen helt enkelt uteblir!

Nu har vi fått blodad tand så nästa projekt på tur är potträning! :-)

1 kommentar:

Malin och Jonas sa...

Vad skönt att det går så bra! Heja Molly (och cred till er!) :-)

Kramar från Austin