tisdag 6 juli 2010

Måste bara..

..publicera några bilder på årets första dopp. Ja inte mitt då, utan Mollys. Själv nöjde jag mig med att blöta fötterna. Som tur är verkar inte Molly vara en badkruka som sin mor.. =)

I lördags åkte vi till en sjö här i närheten och tog årets första dopp tillsammans med Norah och Matilda. Det var kanonväder och Molly och Norah hade förmodligen kunnat spendera hela dagen sittandes vid strandkanten om de hade fått (det bådar gott inför vår Sardinienresa som går av stapeln den 21 juli). Matilda som dagen till ära hade världens sötaste baddräkt höll ställningarna vid picnicfiltarna. 

Årets första dopp i havet (nåväl.. sjön)

 Söta tjejer

Även papporna tog sig ett
dopp (och enligt Tobbe var det faktiskt riktigt skönt.. efter ett tag iallafall..) 

Här kan barnen plaska, blöta ner sig, smutsa ner sig.. etc. OCH DET ÄR HELT OK!! Himmelriket för en förälder? =)

Söta Matilda i hennes fina baddräkt 

Förutom att bada så har Molly också fått träffa sin lilla kusin Lukas för första gången i helgen. Lukas verkar för övrigt vara en kille som mest slappar och njuter av livet (utan att säga ett knyst). Här finns med andra ord inga tydliga släktdrag med Molly när hon var bebis.. ;-)

 Molly hälsar på nya kusinen

Nu jobbar jag bara veckan ut sen är det SEMESTER!! Så det blir förhoppningsvis många softa dagar framöver. Tobbe jobbar en vecka till så nästa vecka blir det till att roa sig på egen hand för mig och Molly.

3 kommentarer:

Alex sa...

Norah vågade sig faktiskt på att gå ut hela fem meter i vattnet idag när vi var nere och badade. Jag lockade med jättesplashsplash hoppturer i pappas armar.

Var rätt skönt för övrigt. Mycket folk men inte lika småbarn så Norah och jag kunde gräva rätt så ostört!

Måste fän bauda meh i helgen! Elleh hu Sandwah?

Sandra sa...

Alex: Absolut! Det är givet!! Nu känner jag att Norah har utmanat mig här så nu måste jag minst gå ut 6 meter (med andra ord ta årets första dopp) ;-D

Ramona sa...

Vad roligt att Molly kom och hälsade på! Nu är det inte länge tills Lukas träffar de andra kusinerna Siri och Tyra. Ska bli så roligt att åka ned till Öland!