onsdag 16 juni 2010

Några bilder från veckan

Som jag nämnde i det förra inlägget så har vi just nu besök av Malin och Mathilda från Texas. Jonas (som fortfarande jobbar) kommer ansluta till Sverige i början av juli. När Malin och Mathilda kom till  Arlanda i torsdags var det första gången som Mathilda (numera 7 månader) var på svensk mark. Det var givetvis jätteroligt att träffa dem och det har varit mysigt att ha dem inneboende här. Jag tror även Molly uppskattar besöket då hon frågar efter "bebiis" så fort hon inte har Mathilda i sikte. :-)

I helgen som var hade vi egentligen tänkt att åka och besöka "familjens" lilla nykomling Lukas. Japp, det är så Mollys nya kusin kommer att heta. Tydligen var namnet Anton en het kandidat under graviditeten. Men det var helt enkelt en Lukas som tittade fram här för exakt en vecka sedan. Och det kanske var lika bra det då Molly faktiskt redan har en liten dalmas till kusin som heter just Anton. :-) 

Hur som helt så kom vi aldrig iväg till Ramona och Christopher då jag drog på mig en förkylning i sista stund och det kändes helt enkelt onödigt att riskera smitta ner Lukas. Men nu på lördag ska vi göra ett nytt försök. Vi längtar så!!

Glada fröken Pärt har äntligen landat på svensk mark

Molly spanar in Mathildas blöjbyte

I söndags var vi hemma och fikade hos Malins syster Elin i Bagarmossen. Vädret var varierande så det blev både fika inomhus och fotbollsspelande utomhus. 

Som vanligt har vi också hängt lite på Stigfinnarvägen i helgen.

I måndags var det dags för picnic på dagis (där föräldrarna fick följa med om de ville). 

Inga kommentarer: