fredag 13 januari 2012

Radhus!!

Oj oj, här har det verkligen hänt grejer sedan sist! Vi har nämligen köpt radhus!!! :-D

Vi har varit intresserade av ett större boende nu ett tag och sen Hugo kom så har vi känt att vi trampar varandra lite på tårna här hemma. Men nu blir det alltså ändring på det och det känns fantastiskt!! Radhuset ligger ca 0,5 km härifrån precis invid Mollys dagis så vi kommer fortfarande hålla oss i området. Det känns jättebra med tanke på att vi känner till området och många som bor här och så behöver Molly inte byta dagis.

Radhuset då, hur ser det ut? Tyvärr så ligger det inte kvar på Hemnet annars hade jag kunnat länka till det. Men det är iallafall 107 kvm stort och har 4 sovrum. Det känns grymt skönt att barnen kan få varsitt rum och att vi äntligen får vårt efterlängtade gästrum!! Så nu är ni alla välkomna, långväga som kortväga gäster! :-)

Vi kommer att äga huset redan fr.o.m. 1 feb men kommer att hyra ut det till de nuvarande ägarna fram till 1 april. Anledningen till detta är att vi inte har sålt vår lägenhet ännu och vill slippa dubbla boendekostnader och att de som bor där nu inte har hittat ngt nytt boende. Så det blir liksom en win-win-situation.

Så nu håller vi alla tummar vi har på att vi får vår lgh såld! Vi kommer ha visning första helgen i februari.

Mitt bland alla telefonsamtal och möten de senaste dagarna så har Hugo fått vattkoppor. Vi trodde att han var immun mot detta pga att han är så liten och för att jag har haft det men tydligen så är det inte helt ovanligt att de kan få det ändå. Nackdelen är att de inte nödvändigtvis bli immuna mot det i framtiden när de får det i så ung ålder. Men det återstår helt enkelt att se. Hugo känns dock rätt så pigg ändå och det är inte farligt för honom vilket är det viktigaste. Men nu väntar såklart ytterligare isolering.. :-(

Hoppas ni alla får en bra helg! Koppor till trots så kommer vi nog gå med ett leende på läpparna. :-)

4 kommentarer:

Malin sa...

Grattis!!! Vad roligt och spännande! Nu håller vi tummarna att ni får lägenheten såld snabbt :-)

Kramar från TX

Rebecca sa...

Vad kul! Grattis till radhuset! Tråkigt med kopporna dock! Kram

Alex sa...

Först och främst: Min ordverifiering på kommentaren var muffsked (printscreen finns). Jag garvar fortfarande.

För det andra: Jag förstår inte riktigt meningen "nu har vi äntligen ett gästrum!". Menar ni att Tobbe inte kommer att ha sin alldeles egna mancave?

Otroligt härligt att ha er ÄNNU närmre!

Malin sa...

hahaha, du tog alltsa printscreen pa den alex, lol :-D