onsdag 26 augusti 2009

Gäster varvat med intervjuer!

Mellan intervjuer och jobbsökande (och även jobberbjudande som dessvärre uteblev i sista (!) stund) så har vi haft besök. Först av min gamla kollega Diana som numera bor i London. Vi har dock stora förhoppningar om att hon och hennes man Tomas i framtiden kommer att bosätta sig här i Stockholm. Förutom fina presenter till Molly så överraskade Diana också med vin och kex under torsdagskvällen vilket var mycket uppskattat av både mig och Tobbe! :-)

Diana hade med sig en färggrann tunika för Molly att växa i. Molly ser hyfsat nöjd ut över denna gåva!

Efter att Diana åkt hem så var det dags för nästa gäst, nämligen faster Cissi. Cissi har börjat plugga här i Stockholm och behövde sovplats några dagar innan hon flyttar ihop med sin syster Jeni. Det passade perfekt att Cissi kom på besök just denna helg då vi var bjudna på kräftskiva hos Alex och Lisa på lördagskvällen. Vi passade även på att ta en sen bio på måndagskvällen tillsammans med Alex. Filmen för kvällen var Inglourious Basterds. En helt klart sevärd film!

Cissi var barnvakt under både lördags och måndagskvällen. Molly sov dock under båda dessa tillfällen så hon fick passa på att busa med faster på dagarna!

I veckan har även öppna förskolan (som vi i praktiken bodde på i våras) startat igen efter sommaruppehållet. Det var jätteroligt att träffa alla föräldrar och barn igen och både Tobbe och Alex och Norah som var där för första gången var nöjda med besöket!

Idag har vi varit ute och hälsat på familjen Axelsson ute i Täby. Det var full rulle med tre småtjejer och lilla Maximilian (som numera inte är så liten längre) så tjejerna somnade gott i bilen hem sedan!

Maximilian instruerar Tobbe hur man använder kassapparaten. Norah, Novalie och Molly tittar nyfiket på.

På keyboard: Maximilian
Sång: Molly
Dans: Norah

Novalie som är 9 månader (har vi sagt att det var ett riktigt tjejår förra året? ;-))

Maximilian vars stora passion (utöver Pippi Långstrump) är brandbilar!

På söndag är det dags för Mollys 1-årskalas (trots att hon inte fyller förrän på måndag) så vi håller på och förbereder för fullt! Ska bli så roligt! Mer om detta efter helgen! :-)

1 kommentar:

Lisa sa...

Åh vad trist att jobberbjudandet kom lika fort som det försvann igen.. :(

Fina bilder från Täby idag, speciellt den på orkestern och dansösen :)