onsdag 8 april 2009

Lata dagar

Den här veckan har jag och Molly haft riktigt lata och sköna dagar ute i solen. Igår var några mammor från föräldrargruppen och fikade på det våröppnade Zetas som ligger ett stenkast härifrån. För er som aldrig har besökt Zetas så är det en otroligt mysig handelsträdgård med ett trevligt trädgårdscafé som vimlar av barnvagnar. Man skulle kunna kalla det för alla föräldraledigas mecka! :-) Det var fantastiskt väder igår så det var extra lyxigt att kunna sitta ute och gotta sig med barnen.

Idag har det inte varit riktigt lika fint väder men det hindrade inte mig, Molly, Norah och Alex från att ta en lunch på Konditori Lyran. På grund av det idag lite kyligare vädret så kunde vi inte sitta ute i deras mysiga trädgård men istället satt vi inne i ett av alla de vackra rummen. Molly och Norah verkade också gilla att vara på utflykt!

I morgon åker vi ner till Öland för att fira påsken med nära och kära. Det ska bli så roligt att träffa mor- och farföräldrar och kusin Siri! En rapport om vår vistelse på Öland och i Torsås kommer efter påsk! :-)


Fika ute i solen på Zetas


Molly har nyss fått risgröt på burk (den enda mat som Molly numera äter). I bakgrunden sitter Sara med lilla Noel i knät.


Molly tillsammans med Nathalie och hennes Matilda.


Alex förbereder Norah för en portion mangopuré på Konditori Lyran.


En glad liten Norah


Jag och Molly


Molly


Efter att Norah ätit var det Mollys tur. Även i dag bjöds det på risgröt.


Nu när våren har kommit är det skönt att inte behöva overallen!


Idag fick Molly äta päronpuré själv. Molly ser hemskt nöjd ut.. (Kan nästan ana hur hon flinar inombords) Kan tyvärr inte säga detsamma om mamma...


Ett litet busfrö!


3 kommentarer:

Malin sa...

Åhh, Zetas och Lyran - två av mina absoluta Stockholmsfavoriter!! Vilka uteserveringar... men även mysigt att sitta inne i de fina "salongerna" som ni gjorde! Mysigt!! :-)

AlexandLisa sa...

Förtal! Det var Persiko och bananpuré!

Diana sa...

Kul att ni kommer ner till oss snart! Ses imån!!