söndag 13 september 2009

Mo(lly)onwalking

Molly har tagit sina allra första (egna) steg!!

Jag var hos Ted i Täby igår med Alex när Sandra ringde ett videosamtal till mig. "Ett videosamtal?? Det var inte igår direkt..." tänkte jag och trodde att Sandra ringt fel men när hon vände telefonen mot golvet så gick Molly där alldeles själv! Sjukt coolt att se! Vi har ju haft äran att få se Norah ta sina allra första steg och det har varit skithäftigt och nu när man fick se Molly göra samma sak så blev man så där stolt som man bara kan bli som förälder. =)
Visserligen så har Molly faktiskt tagit några egna steg tidigare men då har hon gått emellan mig och Sandra men nu har hon alltså gjort det helt själv. Nog pladdrat, ni vill ju självklart se ett klipp om det så, varsågoda!



Visst var det häftigt?! Jag har även fått se det "live" när hon knallade runt med Norah idag. =) Kommer säkerligen komma fler klipp framöver, var så säkra. ;)

Vad har annars hänt sen sist? Hmm... Jo, vi var på kalas igår hos Lea som nyligen kommit hem från en USA-resa (likt den vi gjorde i maj) och Lea med familj hade haft det riktigt bra. Vad kan man annars säga när man bl.a. besökt Malin och Jonas i sköna Texas. =) Förresten Malin och Jonas, jag satt faktiskt kollade sista tio min av matchen mellan Longhorns mot Wyoming och dom körde verkligen över Wyoming (vinst 41-10)! Hook 'em Horns!! ;)

Molly var extremt exalterad över att få åka
till Lea på kalas!

Födelsedagsbarnet Lea

Självklart så var även Norah med på kalaset

Det var inte bara Lea som fick presenter,
Malin och Jonas hade skickat med Lea
presenter till Molly, tack så mycket M&J!

Vet att vi "tjatat" om öppna förskolan men det är så underbart skönt att ha detta ställe till hands under veckorna! Barnen gillar verkligen att få leka med andra leksaker och träffa andra barn (no offence Norah ;) ). Men det är inte bara öppna förskolan vi brukar ta oss till utan även Rådsparken i Huddinge (som vi också nämnt tidigare) besöks någon gång i veckan ungefär och där var vi i fredags med Nathalie & Matilda, Zandra & Alma och Alex & Norah. Det visade sig att det inte bara är barnen som kan ha kul på en lekpark... =D

Favoriten är rutschkanan!

Särskilt roligt är det när man blir jagad av Norah...

...och får åka nedför på magen!

Sandlådan är annars ett säkert kort, här med Alma

Och medan tjejerna käkar sand passar vi
vuxna på att hälla(!) i oss kaffe innan det är
dags för barnen att turas om att smita iväg...

En annan favorit för tjejerna kanske den här
gungan kan bli?

Men tills dess så passar dessa tjejer på!

Som att vara sju år igen... ;)

Ehm... Denna bild skulle ju inte vara med...

Till sist så skulle vi vilja rikta våra tankar till mannen på bilden nedan som imorgon återgår till sitt kneg. Istället för Alex så kommer Lisa att vara hemma sista veckorna med Norah och Norah ska lära mamma allt vi kan på öppna förskolan, simhallen och Rådsparken! ;)

Hoppas det inte blir alltför tomt utan Norah imorgon Alex.


5 kommentarer:

Alex sa...

Fint inlägg = )

Videon på Molly var alldeles lysande. Vi har ingen på Norah ännu där hon spatserar omkring. Jag blir fortfarande "shit, hon går ju" när hon går och får aldrig för mig att plocka fram kameran.

Blir mycket "zappande" mellan bloggar på jobbet imorgon för att stilla abstinensen...

Riktigt bra bilder för övrigt!

Malin och Jonas sa...

Vad kul att du kollade matchen Tobbe!! Kan meddela att det var grym stämning i stan med mycket orangefärgade tröjor och kepsar överallt! :-) Hoppas Molly gillar och kan ha sin present! Håller med Alex, fina bilder (som vanligt)

Kram/ M&J

Cameron sa...

Jädrans! Här går det undan. Bra jobbat Molly :)

Nathalie sa...

Vilka fina bilder från parken! Tänk att våra små pluttar blivit så stora! :-)

Nathalie sa...

Kom på idag att jag helt glömt filmen du ville låna! Tar med den till öf nästa gång! :-D
Minnet är bra men kort!