söndag 10 maj 2009

Att göra: Packa!

Idag har vi försökt styra upp det sista inför vår USA-resa. Det har växlats pengar och handlats barnmat. Vår kära dotter är lite kräsen i maten (kan hon brås på sin far tro?) så vi har bunkrat upp med hennes favoriter. Det är tur att vi ska åka till ett varm ställe, det är otroligt skönt att slippa packa alltför många tjocktröjor och byxor! Det är fullt nog som det är!


Fullpackat!


Molly kollar så att vi inte glömmer att packa ner vällingen eller gröten..


..men hon behöver inte vara orolig, vi har bunkrat!

På torsdag bär det alltså av! Vi har räknat ner väldigt länge men först nu i helgen har det kännts verkligt! Det ska bli så otroligt roligt och vi hoppas att även Molly kommer njuta av miljöombytet. På torsdag morgon börjar vår resa. Alex och Norah är så snälla att de kör ut oss till Arlanda! :-) Vi flyger ett direktflyg till New York på 8h och kommer att vara där i 4 dagar. Sen på måndagen kommer vi flyga vidare till Malin och Jonas i Austin, Texas. Där kommer vi sedan vara den resterande tiden, dvs 10 dagar. Vi kommer försöka uppdatera bloggen så gott det går (förmodligen blir det först när vi nått Austin) så håll utkik om ni vill läsa om våra äventyr!

Ha det bra så länge, så hörs vi från andra sidan Atlanten! :-)



Molly tycker det är allt roligare att ligga på magen. Kan det bero på att hon har kommit på att man faktiskt kan ta sig runt och hitta spännande saker att bita på?



4 kommentarer:

Lisa sa...

Akta er för svininfluensan som härjjar i New York :) Och Tobbe, spela inte fotboll på onsdag, ni ska inte få en lika spännande nagelbitare till start på USA färden som vi hade för exakt ett år sen!

Och Molly, Norah hälsar att man upptäcker en massa nya saker när man kryper omkring på golvet. Som kattmat som Norah lyckades smeta tag i idag.. :)

Vi ser framemot att läsa nästa blogginlägg!

Malin sa...

Hurra! Nu är ni snart här! :-) Och vad skådar mitt skarpa falköga om inte TVÅ burkar Trocomare Örtsalt!! Fantastiska ni :-D

Nathalie sa...

Ja man måste ju utmärka sig och ibland är det verkligen Skrik & Panik, dem kör varannan gång :-D

Alex sa...

Ja jävlar... den resan glömmer man inte i första taget då jag spenderade natten på akuten inför resan...

Molly! Norah kommer över efter sin förmiddagslur och visar dig hur man kryper!